OMS dames pakken volle winst

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS dames pakken volle winst

Vrijdagavond stond weer een topduel op het programma. Nadat vorige week de nummer 2 werd verslagen kwam nu de nummer 4 Hellas uit Nunspeet op de koffie. Met José van Ommen als vervangster van Céline Elbertsen begon OMS aan de klus.

De tegenstander die met 11 dames naar Putten was afgereisd kwam er in de eerste twee sets niet aan te pas. OMS speelde prima en het werd steeds beter. Met servicedruk werden de aanvalsters van Hellas behoorlijk onder druk gezet, de rally’s waren bíjna allemaal voor OMS. De Puttense dames wonnen de eerste twee sets dan ook (beide met 25-17).

In de derde set kwam OMS niet los van de tegenstander en werd er minder nauwkeurig gespeeld. Uiteindelijk won OMS deze belangrijke derde set, mede door een paar prima acties van Larissa Koedijker, met 26-24.

De vierde set gaf hetzelfde spelbeeld als in de eerste twee sets. OMS pakte snel een voorsprong en bij Hellas ging het lampje langzaam uit, zodat OMS geconcentreerd en zakelijk  de set en de overwinning naar zich toe trok (25-16).

Met een trotse coach aan de kant en 5 punten erbij is het gat naar beneden erg groot geworden en komt de huidige 3e plek niet echt meer in gevaar. Wie weer wat er nog verder in het vat zit.

Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Surf uit Hoevelaken op het programma voor de dames, aanvang 11:15u.