OMS dames spelen een prima 3-kamp

Volleybalvereniging OMS Putten > Nieuws  > OMS dames spelen een prima 3-kamp

In aanloop naar de competitie speelden de dames van OMS afgelopen zaterdag een 3-kamp in de Sporthal Putter Eng. De tegenstanders waren SDS uit Voorthuizen en Forza Hoogland uit Amersfoort. De eerste wedstrijd tegen SDS werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen. Metname de laatste set werd een 7 punten achterstand omgezet in een 25 -23 overwinning.

De tweede wedstrijd was tegen een jonge ploeg Forza Hoogland. Een team met veel jeugdig talent die individueel veel konden, maar soms ontbrak het aan teamverband bij deze meiden. Deze wedstrijd was leuk om te zien, metname de pass lag op een prima niveau. Mede daardoor kon er aanvallend veel druk bij de tegenstander worden neer gelegd. Ook pakte Celine Elbertsen blokkerend op het midden een aantal prima punten. Nadat de eerste set met 25-21 werd gewonnen werd in de tweede set weer een achterstand (6 punten halverwege) omgezet in een 25 -22 winst. De laatste set had OMS meer het initiatief en maakte Forza meer foutjes, zodat deze set ook werd gewonnen  (25-19). Helaas ontbraken Evelien Saberolle (ziek) en Baukje Mijnten (werk), maar deze plaatsen werden prima ingevuld door Maureen Fennema en Marjolijn Baarslag uit het tweede team.

Al met al een geslaagde zaterdagmiddag. Aanstaande vrijdagavond 22 september spelen de meeste teams de eerste competitiewedstrijden thuis in de Sporthal Putter eng, dus heb je nog niks in op de agenda staan dan zou ik zeggen kom kijken!